Οι ασφαλείς και υγιεινές κατοικίες είναι υποχρέωση όλων μας.

Με κίνητρο την επίτευξη συνεχούς βελτίωσης , επενδύουμε μέσω του εσωτερικού ελέγχου στην εξέλιξη της ανάπτυξης μιας Διασφαλισμένης Ποιότητας, για ένα ποιοτικό & άρτιο αποτέλεσμα των Προτύπων υγιεινής των υπνοδωματίων.

Στόχος μας η εξασφάλιση της ικανοποίησης των αναγκών στους εσωτερικούς σας χώρους , με τις Οικονομικότερες Προσφορές μέσω των Ολοκληρωμένων Προτάσεων, για εξειδικευμένες εφαρμογές  Bio- απορρύπανσης σαλονιών και στρωμάτων , όπου μαζί με την Εξυγίανση, αναβαθμίζουν τα υπνοδωμάτια σε “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”                   

….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Για μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, αλλά και για  τους αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων βελτιώνουμε την περιβαλλοντική υγιεινή τους  -εξατομικευμένη και ολιστική αντιμετώπιση – με την καινοτόμο συσκευή Sterial II τεχνολογίας  ‘’ τριπλού φραγμού’’  και τον τάχιστο και αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα των εσωτερικών χώρων.

Οι απαιτήσεις για τις Παρεχόμενες Επαγγελματικές Υπηρεσίες Βεβαιωμένων Bio-Εφαρμογών υποστηρίζονται από τις αξιόπιστες εφαρμογές Bio – Disinfection, ώστε να δημιουργούν στο μέγιστο βαθμό, μια απόλυτα υγιή διαβίωση στους εσωτερικούς χώρους.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε με το πρόγραμμα Αnti-infection prevention, όταν στο χώρο έχει γίνει συμπληρωματική εφαρμογή Πολλαπλής Θωράκισης, για μεν τις επιφάνειες εφαρμόζουμε  την ‘αόρατη προστατευτική ασπίδα’’  με το τείχος «Νανοπαγίδων» και την άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ., όπου συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2.

Η συντήρηση σε επιφάνειες γίνετε με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC Sera Απολυμαντικό «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Περιβαλλοντικά μέτρα ελέγχου της διασποράς των λοιμώξεων στην εποχή της COVID-19

 Επαγγελματικος  Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Πηγή:  http://greenkeepings.gr/service/green-and-clean-rooms/

Σχετικά Άρθρα

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Αντιμετωπίστε τα ενδο-οικιακά αιωρούμενα μικροσωματίδια.

Επικίνδυνη αλλά και πολυδάπανη η επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Προκλήσεις αποτελεσματικότητας στον περιορισμό της εσωτερικής ρύπανσης.

Τα 20 +1’’ Όταν’’ της Καθημερινότητας μας.!!!

Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα. 

Bio-καθαρισμός στρωμάτων: Μια αγνοημένη υπηρεσία !!!

Η έξαρση της ψώρας , οι παρασιτικές λοιμώξεις και οι ‘’δευτερογενείς επιμολύνσεις ’’.

Οι 10 +1 λόγοι μείωσης – αποφυγής αλλεργιών με την καθαριότητα.

LikeBox
Greenkeepings bedroom
Bio-εφαρμογές greenkeepings
greenkeepings greenest service
certified green and cleaning room
GreenAndCleanHotels