The Hygienics Expression  : Υπηρεσίες Προληπτικής Υγιεινής με την έκφραση της υγιεινής.

The Hygienics Expression  : Υπηρεσίες Προληπτικής Υγιεινής με την έκφραση της υγιεινής.

The Hygienics Expression: Μια Εναλλακτική και πιο δημιουργικά ελκυστική επιλογή, με καινοτόμες υπηρεσίες για Ολοκληρωμένη Υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Υγιεινής.

Όπως  είναι πλέον γνωστό σε όλους μας, μια χημική ή φορητή τουαλέτα εξωτερικών χώρων είναι από τα πιο βολικά και εύχρηστα είδη που καθίσταται πλέον αναγκαία σε χώρους όπου δεν υπάρχουν μόνιμες εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των φυσικών αναγκών από τον άνθρωπο . Μπορούν να μετακινηθούν εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο. Η χρησιμότητα τους είναι πολύ σπουδαία, καθώς μπορούν να δώσουν λύση σε μέρη όπου δεν μπορεί να εγκατασταθεί μια κανονική τουαλέτα.

Στην Greenkeepings  η φιλοσοφία της The Hygienics Expression είναι συνδεμένη με την θετική ανάπτυξη των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, φιλικών προς το περιβάλλον, με την αξιολόγηση των πιο οικονομικών αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών με την -ειδική σημασία -έκφραση της υγιεινής.

Στο τμήμα της  The Hygienics Expression με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων και τους πιστοποιημένους εφαρμοστές στον καθαρισμό- απολύμανση, αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Υγιεινής , με το πρόγραμμα Χημικές τουαλέτες ‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων, ώστε οι επισκέπτες  να έχουν περισσότερη υγειονομική ασφάλεια

Με αναβαθμισμένες τις καινοτόμες υπηρεσίες  της  συμβάλει ενεργά στις λύσεις των προβλημάτων που ανακύπτουν . Στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, με πλήρη εναρμόνιση των δαπανών, για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο μέγιστο βαθμό, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζοντας μια απόλυτα υγιή επίσκεψη.

Τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει μια δραματική αύξηση της επίπτωσης του Αspergillus στον άνθρωπο. Έχει αναδειχθεί στον πλέον σημαντικό  αερομεταδιδόμενο παθογόνο μύκητα στις αναπτυγμένες χώρες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις τελευταίες δεκαετίες  και τα ανθεκτικά  βακτήρια, αποτελούν μία ιδιαίτερα σημαντική και καθημερινή συνήθεια. Συχνά δημοσιεύματα αναφέρονται για τα  μυστηριώδη μικρόβια που εξαπλώνεται ‘’αθόρυβα’’, αλλά και για τα “υπερβακτήρια” ( Staphylococcus Aureus –MRSA) .

Οι Ιατρικοί επιστήμονες επισημαίνουν, ότι  τα σπόρια των βακτηριδίων της μούχλας  μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα  στις Λοιμώξεις.

Η The Hygienics Expression  για την κάλυψη των φυσικών αναγκών προσφέρει:

Οι ποιοτικές υπηρεσίες με την ειδική σημασία -έκφραση της υγιεινής εξασφαλίζουν περισσότερη υγειονομική ασφάλεια για τις πολιτιστικές & αθλητικές εκδηλώσεις στο κάθε ‘’αντάμωμα’’, στα Festival, σε κάθε παιδική μουσικοχορευτική εκδήλωση, αλλά και στα ειδικευμένα Προγράμματα Γαλάζιες Σημαίες  της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ως ανάδοχοι έργων εκτελούμε τις πάσης φύσεως εργασίες που θα απορρέουν από τη την κάθε  σύμβαση με επιμέλεια και συνέπεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αναβαθμίζει το περιβάλλον και να συμβάλει στη μέγιστη ικανοποίηση των επισκεπτών στις  τουαλέτες , με ιδιαίτερη μέριμνα και μέτρα Προληπτικής Υγιεινής  κατά των Λοιμώξεων .

Στην Greenkeepings υποστηρίζουμε  επιπλέον συνεργασίες που αναπτύσσονται, με επιχειρήσεις-εταιρίες που ασχολούνται με: Αρχιτέκτονες, Υπηρεσίες Ανθοπωλείων ,Υπηρεσίες Σεγνοκαθαριστηρίου – Σιδερωτηρίου, Facility Cleaning Services, Διαχείρισης Πολυκατοικιών, Γενικών Καθαρισμών , έτσι ώστε εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Πηγή :  http://greenkeepings.gr/the-hygienics-ex…ληπτικής-υγιεινή/ ‎

Διαρκής Ενημέρωση :

 Χημικές τουαλέτες ‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων

Οι φορητές -χημικές τουαλέτες- εξωτερικών χώρων στην ζωή μας.!!

Ανακαλύψτε την ενεργό δράση της ‘’ αόρατης νανο-ασπίδας ’’έως και για 90 ήμερες.!!

LikeBox
Greenkeepings bedroom
Bio-εφαρμογές greenkeepings
greenkeepings greenest service
certified green and cleaning room
GreenAndCleanHotels