Hygienics Expression

The Hygienics ExpressionΜια Εναλλακτική και πιο δημιουργικά ελκυστική επιλογή, με καινοτόμες υπηρεσίες για Ολοκληρωμένη Υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Υγιεινής

Η φιλοσοφία της The Hygienics Expression είναι συνδεμένη με την θετική ανάπτυξη των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, φιλικών προς το περιβάλλονμε την αξιολόγηση των πιο οικονομικών αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών με την έκφραση της υγιεινής.

Με  αναβαθμισμένες τις καινοτόμες υπηρεσίες  της  συμβάλει ενεργά στις λύσεις των προβλημάτων που ανακύπτουν . Στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, με πλήρη εναρμόνιση των δαπανών, για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο μέγιστο βαθμό, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζοντας σας μια απόλυτα υγιή φιλοξενία.

Στο τμήμα της  The Hygienics Expression με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων και τους πιστοποιημένους εφαρμοστές στον καθαρισμό- απολύμανση, αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Υγιεινής , με το πρόγραμμα Χημικές τουαλέτες ‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων, ώστε οι επισκέπτες  να έχουν περισσότερη υγειονομική ασφάλεια

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις τελευταίες δεκαετίες  τα ανθεκτικά  βακτήρια, αποτελούν ακόμα και για αυτούς που ασχολούνται με το επιβατικό κοινό,  μία ιδιαίτερα σημαντική και καθημερινή συνήθεια. Συχνά δημοσιεύματα αναφέρονται για τα  μυστηριώδη μικρόβια που εξαπλώνεται ‘’αθόρυβα’’, αλλά και για τα “υπερβακτήρια” ( Staphylococcus Aureus -MRSA .

Οι Ιατρικοί επιστήμονες επισημαίνουν, ότι εκτός από, τα περιττώματα των ακέραιων και η αποσύνθεση τούς, τα σπόρια των  βακτηριδίων της μούχλας  μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα  στις Λοιμώξεις.

Οι ποιοτικές υπηρεσίες με την -ειδική σημασία -έκφραση της υγιεινής εξασφαλίζουν περισσότερη υγειονομική ασφάλεια για τις πολιτιστικές & αθλητικές εκδηλώσεις στο κάθε ‘’αντάμωμα’’, στα Festival, σε κάθε παιδική μουσικοχορευτική εκδήλωση, αλλά και στα ειδικευμένα Προγράμματα Γαλάζιες Σημαίες  της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ως ανάδοχοι έργων εκτελούμε τις πάσης φύσεως εργασίες που θα απορρέουν από τη την κάθε  σύμβαση με επιμέλεια και συνέπεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αναβαθμίζει το περιβάλλον και να συμβάλει στη μέγιστη ικανοποίηση των επισκεπτών στις  τουαλέτες , με ιδιαίτερη μέριμνα και μέτρα Προληπτικής Υγιεινής  κατά των Λοιμώξεων .

Στην Greenkeepings υποστηρίζουμε  επιπλέον συνεργασίες που αναπτύσσονται, με επιχειρήσεις-εταιρίες που ασχολούνται με: Αρχιτέκτονες, Υπηρεσίες Ανθοπωλείων ,Υπηρεσίες Σεγνοκαθαριστηρίου – Σιδερωτηρίου, Facility Cleaning Services, Διαχείρισης Πολυκατοικιών, Γενικών Καθαρισμών , έτσι ώστε εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

The Hygienics Expression  Υπηρεσίες Προληπτικής Υγιεινής με την έκφραση της υγιεινής.

Τσιαμούρας Παν. Αργυρακούλη Θωμά 78,

Τ.Κ. 41334, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλ. ΚΑΡΔΙΤΣΑ :2441067565 ΚΙΝ 6984320000
Τηλ.ΤΡΙΚΑΛΑ: 2431022287 ΚΙΝ 6984320000
Email: tsiam12@hotmail.com

Διαρκής Ενημέρωση :

 Χημικές τουαλέτες ‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων

Οι φορητές -χημικές τουαλέτες- εξωτερικών χώρων στην ζωή μας.!!

LikeBox
Αναζητήστε εφαρμοστές στην περιοχή σας!
  • Νομός

  • Περιοχή

Greenkeepings bedroom-
Bio-εφαρμογές greenkeepings
certified green and cleaning room
GreenAndCleanHotels