Bio-Εφαρμογές Home Solutions

Εναρμονισμένα Πρότυπα για μία Αναβαθμισμένη Ποιοτική Διαβίωση

Το Bio – περιβάλλον και τα  δικαιώματα του βίου ( δικαιώματα προς το ζην και ευ ζην), συνθέτουν το χώρο και τα όρια της ανάπτυξης.Ο ορισμός της λέξης Βιο-περιβάλλον προέρχεται από το Bιο (βίος=το ζείν) και το περιβάλλον.

Bio-Εφαρμογές : Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες με Bio-καθαρισμούς επαγγελματικής απορρύπανσης και εξυγίανσης  για μια Παρεχόμενη Καθαριότητα με αποτελέσματα που βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος και κατ΄ επέκταση της βιο-ποικιλότητας.

Αποτελέσματα Επιστημονικών ιατρικών ερευνών αναφέρουν ότι, το 60% των κρουσμάτων άσθματος που παρατηρούνται και στην Ελλάδα, οφείλονται στη ρύπανση και επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.

Η επίδραση της χαμηλής ποιότητας του αέρα των εσωτερικών χώρων στην ανθρώπινη υγεία μπορεί να γίνει αντιληπτή από άτομα αλλεργικά, ή με χρόνια ρινικά και πνευμονικά συμπτώματα. Παρατηρείται αύξηση στις εισαγωγές επειγόντων περιστατικών για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών εξαιτίας κυρίως κρίσεων άσθματος, αλλά και σε άτομα άνω των 65 ετών με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια κτλ.

Επιστημονικές ιατρικές έρευνες και μελέτες αναφέρουν ότι, εάν γινόταν σωστή διαχείριση στην καθαριότητα των εσωτερικών χώρων, τότε ένα μεγάλο ποσοστό από τα επισκεπτόμενα τους γιατρούς άτομα, για προβλήματα υγείας που προέρχονται από το επιβαρυμένο με «αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία» εσωτερικό περιβάλλον, δεν θα τους επισκέπτονταν.

Έτσι τα προβλήματα που προέρχονται από τους αιωρούμενους μολυσματικούς παράγοντες , δηλαδή τα αποσυντεθειμένα μέρη και τα περιττώματα των ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) ,των παρασιτικών άκαρεων της  μεταδιδόμενης ψώρας, των κατσαρίδων, , τις ψείρες του σώματος, των  ‘’απρόσκλητων επισκεπτών’’ μας, αλλά και από το τρίχωμα της γάτας η του ποντικού κλπ., πρέπει να λύνονται μέσα από μια επιμελημένη  εφαρμογή  επαγγελματικής απορρύπανσης και εξυγίανσης, έτσι ώστε να περιορισθούν κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών. (π.χ άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας, δερματικές παθήσεις  κλπ.

Οι δε Ιατροί επισημαίνουν , ότι εκτός από, τα περιττώματα των ακέραιων και η αποσύνθεση τούς, τα σπόρια των  βακτηριδίων της μούχλας  μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Η Greenkeepings με τα καινοτόμα προγράμματα του Green Services σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για ένα καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας, όπου όλοι στην οικογένειά σας το αξίζετε.

Αυτό γιατί η διαδικασία των Bio-εφαρμογών καθαρισμού των Εσωτερικών Χώρων αντιμετωπίζει την κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου του αέρα, αφαιρώντας έως και 99% των ρύπων, έτσι ώστε να μπορεί να σας προστατεύει από αερομεταφερόμενα ερεθιστικές ουσίες, εξουδετερώνοντας το πρόβλημα στην πηγή, αφήνοντας χώρο να σας μυρίζει φρέσκο και καθαρό.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της μεθόδου, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό Εξοπλισμό και την Επαγγελματική Κατάρτιση, μπορεί να οδηγήσει σε αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούμε να επιτύχουμε (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.) .

….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Για μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, αλλά και για  τους αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων βελτιώνουμε την περιβαλλοντική υγιεινή τους  -εξατομικευμένη και ολιστική αντιμετώπιση – με την καινοτόμο συσκευή Sterial II τεχνολογίας  ‘’ τριπλού φραγμού’’  και τον τάχιστο και αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα των εσωτερικών χώρων.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε με το πρόγραμμα Αnti-infection prevention, όταν στο χώρο έχει γίνει συμπληρωματική εφαρμογή Πολλαπλής Θωράκισηςγια μεν τις επιφάνειες εφαρμόζουμε  την ‘αόρατη προστατευτική ασπίδα’’  με το τείχος «Νανοπαγίδων» και την άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ., όπου συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Πληροφορίες με email στο info@greenkeepings.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή:  http://greenkeepings.gr/service/bio-εφαρμογές-home-solutions/ 

Περιβαλλοντικά μέτρα ελέγχου της διασποράς των λοιμώξεων στην εποχή της COVID-19

 Επαγγελματικος  Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Σχετικά Άρθρα

  1. Η Υγειονομική ασφάλεια στο ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας είναι υποχρέωση όλων μας
  2. Ενσωματωμένη ηθική και στη διασφάλιση της καθαρότητας του εσωτερικού αέρα.
  3. Περί “αναδυόμενων τεχνολογιών’’ το ανάγνωσμα …υγειονομικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.
  4. Πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι “οι αναδυόμενες τεχνολογίες ”για την υγειονομική μας ασφάλεια ;
  5. Εκ των ων ουκ άνευ η αυστηρότητα στους υγειονομικούς ελέγχους.
  6. Η Αναδομημένη υγιεινή στους εσωτερικούς χώρους είναι απαίτηση όλων μας !!!

LikeBox
Greenkeepings bedroom-
greenkeepings greenest service
certified-green-cleaning
GreenAndCleanHotels