Bio-decontamination

Green and Clean Room Bio-Disinfection 

Η αύξηση των ιών και των βακτηρίων, μαζί με την αύξηση των πληθυσμών σε πολλά ειδή παράσιτων (ζωικούς εχθρούς), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες, με απαιτήσεις για μια ‘‘περιβαλλοντολογική  απολύμανση’’ ολόκληρων των χώρων με τις πολύπλοκες επιφάνειες, ώστε να κρατήσουμε το εσωτερικό περιβάλλον καθαρό και υγιεινό, για να περιορισθούν κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών.

Ωστόσο, η αύξηση της ανθεκτικότητας των μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης του περιβάλλοντός, μας ‘‘υπογραμμίζουν’’ επίσης την επείγουσα ανάγκη ώστε να χρησιμοποιούμε, επαγγελματικά συστήματα με ασφαλείς μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει μια δραματική αύξηση της επίπτωσης της λοίμωξης του αναπνευστικού στον άνθρωπο. Έχει αναδειχθεί δε ότι οι αερομεταδιδόμενοι παθογόνοι μύκητες εμπλέκονται σε αλλεργικές αντιδράσεις, όπως στο άσθμα και την Πνευμονίτιδα από υπερευαισθησία, αλλά και με επακόλουθη αλλεργική βρογχοπνευμονική ή διηθητική ασπεργίλλωση.

Οι συχνότερες διαταραχές στην υγεία προκαλούνται, εξαιτίας της ανάπτυξης της  μούχλας γενικά στο χώρο, στο στρώμα, στα  χαλιά, προσελκύοντας  παράλληλα  και  τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ , ως οικολογικό αντιστάθμισμα απέναντι στα βιοκτόνα.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Η ανάπτυξη του Καινοτόμου προγράμματος The Green Purification Group (TGPG), μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, ώστε να εξουδετερώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια και αποτελεσματικά, σε Ξενοδοχεία, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Καμπίνες Πλοίων, Χώρους Συνεδριάσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Ιατρεία, (Hospitality), Φαρμακεία, Γυμναστήρια, Παιδικούς Σταθμούς, Επαγγελματικούς Χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Το μέλλον αρχίζει σήμερα.

Η ολοκλήρωση των εφαρμογών Bio-Disinfection γίνεται με ειδικευμένο επαγγελματικό σύστημα, ώστε οι επιδόσεις της εξειδικευμένης εναλλακτικής τεχνολογικά μεθόδου απολύμανσης να είναι ποιο αποδοτικές σε ολόκληρο το δωμάτιο, με αποτελεσματικότητα ακόμα και σε απόκρυφες περιοχές, που δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή και  το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC), χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες.

Η εφαρμοσμένη αποτελεσματικά τεχνογνωσία, υποστηρίζεται από χρόνια εμπειρίας στο χώρο της απολύμανσης Bio-Disinfection , προσφέροντας προϊόντα και λύσεις για κάθε εφαρμογή με την παράδοση του χώρου προς χρήση, σχεδόν αμέσως.

Πληροφορίες με email στο info@greenkeepings.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Οι 10 +1 λόγοι μείωσης – αποφυγής αλλεργιών με την καθαριότητα.

Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.

Εναρμονισμένη ‘‘οπτική αντίληψη’’ στην Διαχείριση του Περιβάλλοντος Εσωτερικών Χωρών.

Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!

Γνωρίζετε που καθαρίζονται και φυλάσσονται τα χαλιά σας ;

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Εξασφαλισμένες Υπηρεσίες Υγιεινής Χώρων Φιλοξενίας Ζώων.!!

 

 

 

LikeBox
Greenkeepings bedroom-
Bio-εφαρμογές greenkeepings
greenkeepings greenest service
GreenAndCleanHotels