Σκαθάρια χαλιών (Coleoptero-Dermestidae)

Τα σκαθάρια των χαλιών είναι έντομα που ανήκουν στα Κολεόπτερα (Coleoptero) της οικογένειας  Dermestidae , που συνήθως αναφέρονται ως τα σκαθάρια του δέρματος και με το παρατσούκλι «Wooly αρκούδες». Αυτό το είδος εμφανίζεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα αλλά σε γενικές γραμμές το χρώμα τους είναι από μαύρο ως καφέ αλλά μπορεί να είναι και άσπρο ή κίτρινο. Πολλά από τα 48 είδη (τα οποία ανήκουν σε 12 γένη) αυτής της οικογένειας υπάρχουν στην κεντρική Ευρώπη και παρασιτούν στα σπίτια.

Αύξηση των κρουσμάτων αρχίζει να μεγαλώνει και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς στην αντιμετώπιση των σκαθαριών που προσβάλλουν τα χαλιά, συνδέοντας την Εναρμόνιση των Δαπανών με την Ποιότητα των Παρεχομένων Υπηρεσιών της επιτρεπόμενης αποκατάστασης του προβλήματος.

Έντομα Υφασμάτων

Οι επαγγελματικές Bio-εφαρμογές απορρύπανσης με αναζωογόνηση και εξυγίανση, σε υφασμάτινες επιφάνειες η ινώδη υλικά, αλλά και σε λείες επιφάνειες, μπορούν να προσφέρουν περισσότερη προστασία από την εσωτερική επιμόλυνση στους χώρους, αλλά και την χρήση λιγότερων χημικών κλπ.

Οι εκτενέστερες αναφορές επαγγελματικής βαρύτητας για προστασία της Υγείας -Περιουσίας –Περιβάλλοντος, είναι εναρμονισμένες  πάνω σε πρακτικές εφαρμογές, με  νέες μεθόδους αντιμετώπισης των, βασιζόμενες  στην πρόληψη για την εσωτερική επιμόλυνση.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της μεθόδου, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό Bio-εφαρμογών απορρύπανσης και εξυγίανσης, την επαγγελματική κατάρτιση σε επαγγελματικές Bio-εφαρμογές του περιβάλλοντα χώρου, διότι θα μπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούμε να επιτύχουμε.

ΕΝΤΟΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ: Κωνσταντίνος Θ. Μπουχέλος Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΕΝΤΟΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ  Μέρος Α  Tineidae (οι σκώροι σε Λεπιδόπτερο)

ΕΝΤΟΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ Μέρος Β (Οι σκώροι σε Κολεόπτερο)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους προτεινόμενους επιστήμονες , στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας,  για να συζητήσετε μαζί του, για το πώς μπορεί να σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση.

ΠΑΓΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

MONITORING TRAP   FOR INSECTS NON TOXIC

Παγίδα έλεγχου με ελκυστικό άρωμα, χωρίς τοξικές ουσίες.

Για έρποντα και βαδιστικά έντομα:

Κοριοί, Σκόρος των ρούχων, Σκαθάρι της γούνας ( Carpet Beetle)

Σκαθάρι των χαλιών, (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae),

Ψιλούς, Κατσαρίδες, Μυριόποδα,κλπ

 

 

 

Πληροφορίες με email στο info@greenkeepings.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Είδη σκαθαριών που προσβάλλουν τα χαλιά (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae)

Πληγές «Υγειονομικής σημασίας» που έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα «κοινωνικά επίπεδα».

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

 

LikeBox
Αναζητήστε εφαρμοστές στην περιοχή σας!
  • Νομός

  • Περιοχή

Greenkeepings bedroom-
Bio-εφαρμογές greenkeepings
certified green and cleaning room
GreenAndCleanHotels