Επενδύοντας στην Ποιοτική Καθαριότητα Εξασφαλίζετε ένα Υγιεινότερο Περιβάλλον

Επενδύοντας στην Ποιοτική Καθαριότητα Εξασφαλίζετε ένα Υγιεινότερο Περιβάλλον

Η ανάγκη για την Διατήρηση της Καλής Ποιότητας του Αέρα στους εσωτερικούς χώρους , δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας, το περιβάλλον αλλά και ένα ευδιάκριτο επιχειρησιακό κέρδος.” 
    
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο ακόμα μπορούν να αντέξουν οι άνθρωποι με τον μολυσματικά επιβαρυμένο αέρα που αναπνέουν, στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων.

Γνωρίζετε άραγε πόσα επιβλαβή μικρόβια, βακτηρίδια, ιοί, μαζί με αερομεταφερόμενους  αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες, καπνός τσιγάρου, ”ακάθαρτες οσμές” , ινώδη μόρια και ίνες αμίαντου, είναι οι καθημερινοί σύντροφοι των ανθρώπων στους εσωτερικούς χώρους.

Ο εσωτερικός αέρας μολύνεται από τις εκπομπές ρίπων με διαφορετική μοριακή σύνθεση, αυξάνεται δε συνεχώς μαζί την ανάπτυξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων και την αυξανόμενη κυκλοφορία σε κάθε αναπτυγμένη περιοχή.

Οι εργαζόμενοι η οι φιλοξενούμενοι σε έναν εργασιακό χώρο, μπορεί να νιώθουν κουρασμένοι και ο ρυθμός εργασίας τους μπορεί να  έχει ανακυμάνσεις και ”ταραχές” με χαμηλή απόδοση.

Τα μόρια του αέρα των εσωτερικών χώρων ή του περιβάλλοντος χώρου εργασίας γενικά, δεν είναι ”πάντοτε όλα” επιβλαβή στους ανθρώπους, ούτε είναι ποτέ δυνατό ο αέρας στο σύνολο του να είναι χωρίς ρύπους.

Τα συμπτώματα των ”κουρασμένων εργαζόμενων”, αυξάνονται περισσότερο, όταν συνδέονται με το φόβο και την ανησυχία στο ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, ή σε άλλες περιπτώσεις φοβισμένοι, για ”πολλούς λόγους”, ώστε να μην μπορούν να πουν, για τα προβλήματα που έχουν παρατηρήσει στους εαυτούς τους.

Δεν χρειάζονται φόβοι και πανικός σε κάτι που μπορούμε  να εντοπίσουμε τις αιτίες και να βελτιωθούν αλλά και να εξαλειφθούν τα προβλήματα. Η βελτίωση του εσωτερικού αέρα είναι μόνο ένα ”τεχνικό ζήτημα”, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια.

Μια λεπτομερής εξέταση των ”προβλημάτων” βοηθά ώστε να αιτιολογηθούν οι υποψίες που υπάρχουν και να εντοπισθούν οι αιτίες. 

Τέτοιες Αποδοτικές Μέθοδοι ελέγχου απαιτούνται και είναι σημαντικές, ειδικά όταν μπορούν να εντοπίζουν μολυσματικούς παράγοντες, που δημιουργούν μεγάλο κίνδυνο στην υγειά των συνανθρώπων μας, αλλά πολύ περισσότερο ευαίσθητων ανθρώπων με ανοσοποιητικά προβλήματα.
Μόλις εντοπισθούν και καθοριστούν οι αιτίες η Klintec παρέχει λύσεις μέσα από μελέτη, εφαρμογή και ανάπτυξη μεθόδων και συστημάτων για την πρόληψη και τον περιορισμό μιας ελεγχόμενης επιμόλυνσης.

Χάρις στις Εξειδικευμένες Μεθόδους -που εκσυγχρονίζονται συνεχώς – και στην Επιμορφωτική Κατάρτιση των Συνεργατών της, μπορεί να προσφέρει τη σωστή λύση για κάθε ανάγκη, με μια προσφερόμενη τεχνογνωσία που βρίσκει εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους, διαφόρων τομέων, ως και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Έννοια του καθαρισμού της ομάδας  Klintec είναι μια Συστηματική Μεθοδολογία βασισμένη στην Εξειδίκευση. Ο Επαγγελματικός καθαρισμός είναι μια εργασία Εξειδικευμένων Επαγγελματιών με στενή συνεργασία μεταξύ των, γνώση, πείρα και υψηλής ποιότητας τεχνική κατάρτιση.

Φροντίζουμε, ώστε να υπάρχει πάντα Απόλυτη Καθαριότητα για την Υγεία και την Ασφάλεια σας .

Εφαρμόζουμε νέες τεχνολογίες για να σας  βοηθήσουμε ώστε να εξασφαλίσετε έναν ποιοτικά καλύτερο αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Προκειμένου να πετύχουμε σε αυτήν την αποστολή, λειτουργούμε συνολικά με ευαισθησία, υψηλές προδιαγραφές ακεραιότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς, ώστε να τηρείτε το “απόρρητο της καθαριότητας” χωρίς να γίνετε ο επαγγελματικός σας χώρος ‘εμπορικό κέντρο “επιδείξεων”, αλλά να  δίνουμε προστιθεμένη αξία σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι όπως “η ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη αμάθεια”
Έτσι και το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”.

Τα προγράμματα που αναπτύσσονται βάσει των Μεθόδων της Έννοιας Καθαρισμού (Klintec Team Cleaning Concept) μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα Πρακτικό Εργαλείο, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους.

Ξεκινώντας από την Ανταποδοτικό όφελος μιας ανώτερης υπηρεσίας του Cleaning Advisor  για τα Απόλυτα Πρότυπα ενός Πλήρους και Υγιεινού Καθαρισμού. Μετά από κλεισμένο ραντεβού, θα έρθει στο χώρο σας (On The Spot) και θα σας βοηθήσει να ενημερωθείτε δοκιμάζοντας, συμμετέχοντας και συγκρίνοντας, για να έχετε την δική σας άποψη για τα εξής:

  • Θα γίνει ένας οπτικός έλεγχος σε όλους τους εσωτερικούς χώρους για αδυναμίες στις προβληματικές περιοχές.
  • Θα πάρετε δείγματα ρύπων σκόνης με επιβλαβή μικρόβια, μολυσματικούς  παράγοντες, ίνες αμίαντου,  άκάρεων μαζί με τα αποσυνθεμένα τους μέρη και τα περιττώματα τους από τα στρώματα, τα κλιματιστικά, τις μοκέτες, τις ταπετσαρίες .κ.λ.π.
  • Θα εξετάσει  αν η εσωτερική σκόνη ανακυκλώνεται και  επιμολύνει τον χώρο, πώς να το αντιμετωπίζετε και τι πρέπει να προσέχετε.
  •  Με όλες τις πληροφορίες μαζεμένες ο σύμβουλος καθαριότητας θα είναι σε θέση να σας δώσει τις λύσεις για οποιαδήποτε ανιχνευμένο πρόβλημα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν την υγεία με τον εσωτερικά περιβάλλοντα χώρο. Μετά από αυτές τις ενημερωτικές αποδείξεις θα ξέρετε ποιοι τύποι εσωτερικών ρύπων μπορούν να είναι παρόντες στους εσωτερικούς χώρους και τι μπορείτε να κάνετε για να τους ελαχιστοποιήσετε ώστε να μειώσετε την έκθεσή σας στα εσωτερικά επιβλαβή μικρόβια, αερομεταφερόμενους αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες, καπνός τσιγάρου, ”ακάθαρτες οσμές” και ίνες αμίαντου, ή και να απαλλαγείτε από αυτά.

Πρέπει οι υπεύθυνοι στους τομείς της καθαριότητας, να ζητούν αυστηρές προδιαγραφές στις πρόσφορες από τα  συνεργεία καθαρισμού εκτιμώντας πρώτα την ποιότητα, τις Εξειδικευμένες Μεθόδους βάση του Εξειδικευμένου Μηχανολογικού Εξοπλισμού τους  και την Επιμορφωτική τους Κατάρτιση με ένα επιτόπιο  “Test Drywell”  και όχι τις χαμηλές τιμές.  

Προσοχή :Το “υποτίθεται καθαρό θα είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”, όταν οι υπεύθυνοι νομίσουν ότι έχει καθαριστεί ένας χώρος αλλά στην ουσία έχει παραμείνει βρώμικος.
Μερικά παραδείγματα: α) Η μεταφορά της βρωμιάς από την μοκέτα, το σαλόνι η το στρώμα σε ένα αεραγωγό.

β) Η ανακύκλωση της εσωτερικής σκόνης και η μεταφορά της στους αεραγωγούς, σε χώρους εργασίας γενικά, σε ένα ξενοδοχείο η το εστιατόριο, σε ένα κρουαζιερόπλοιο η το πλοίο της γραμμής, σε ένα Super Market η σ’ ένα εμπορικό κέντρο κ.λ.π.

Η επιβάρυνση των αεραγωγών η των φίλτρων η και ακριβώς το αντίθετο, αφ΄ ενός μεν πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους γιατί είναι επικίνδυνη απέναντι στους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον, αλλά και πιο δαπανηρή, χάνοντας ένα ευδιάκριτο επιχειρησιακό κέρδος.

Εφ’ όσον εσείς κρίνετε ότι αξίζει τον κόπο και ότι πρέπει να ενημερωθείτε, μπορείτε να καλέσετε στο τηλ: 2104829839 , 6936654729, ή στο: info@greenkeepings.gr   με πλήρη στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 Ιωάννης Βγενής 
Cleaning Advisor

Σχετικά Άρθρα

Τι κάνετε για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους;

 

LikeBox
Greenkeepings bedroom
Bio-εφαρμογές greenkeepings
greenkeepings greenest service
certified green and cleaning room
GreenAndCleanHotels