Bio-Καθαρισμοί Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών

 Η Αναβαθμισμένη  καθαριότητα βελτιώνει τον τρόπο ζωής. Σταθμοί Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών είναι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, τα Κέντρα Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών κλπ Αυτοί οι χώροι είναι μονάδες  φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών, προσχολικής και σχολικής ηλικίας και μπορούν να προσφέρουν αγωγή και διαπαιδαγώγηση, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, για μια καλύτερη ποιητική διαβίωση.

Περισσότερα…. Σταθμοί Φροντίδας – Απασχόλησης Παιδιών και Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής για ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον μαζί με την συνεχή προσπάθειά σας για βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών σας, βοηθά τα παιδιά στον δημιουργικό τρόπο ζωής. Δημιουργούμε ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερη απόδοση, μέσα από την  “Βεβαιωμένη Απόδειξη Εφαρμογής”   Βio-καθαρισμών με Απορρύπανση , Αναζωογόνηση,  Εξυγίανση και Απολύμανση. 

Η Greenkeepings αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, στην ζήτηση Εξοπλισμού και Παρεχομένων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, με νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο”.

Ένα πιστοποιημένο σύστημα, για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με εξουδετέρωση το 98-100% σε ιούς, 98-100% σε βακτηρίδια , 94-100% σε μύκητες κλπ.

Φροντίζει δε να αντικαταστήστε τις ρυπογόνες σκούπες, που σας επιβαρύνουν με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος και “τοξικούς μολυσματικούς παράγοντες”,  με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση, αλλά με Minimum Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) , με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης, με βάση τη Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

“Green Decontamination:” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης ’’.pdf

Πληροφορίες με email στο info@greenkeepings.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Ποιες αρρώστιες μεταδίδει η ηλεκτρική σκούπα;

Έρευνα σοκ για τα μωρά στην Ελλάδα!

Η Προληπτική Φροντίδα στην αντιμετώπιση Αλλεργικών, Ρινικών η και Πνευμονικών συμπτωμάτων.  

LikeBox
Greenkeepings bedroom-
greenkeepings greenest service
certified-green-cleaning
GreenAndCleanHotels