Bio -Εφαρμογές Factory Solutions

Ο πρωταρχικός  στόχος  της Greenkeepings είναι η κάλυψη των αναγκών  των πελατών της ως προς τον καθαρισμός  –  φύλαξη χαλιών τους.

Η ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής ,  σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services Factory Solutions ως προς τον καθαρισμό  –  φύλαξη χαλιών , βασίζονται δε στην καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη και αποτελεσματικά αναπτυγμένη μέθοδο.

Η Greenkeepings μπορεί και σας παρέχει εξειδικευμένες διαχειριστικές λύσεις και στον τομέα των Επαγγελματικών Bio -Εφαρμογών Καθαρισμού Χαλιών, μέσα από τα εξής στάδια:

Παραλαβή-Παράδοση

Φροντίζουμε με το τηλεφώνημα σας στα 2104829839 6936654729, ώστε να  παραληφθούν τα χαλιά-μοκέτες, προς επεξεργασία.

Η παραλαβή και παράδοση γίνεται την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα που θα συμφωνήσουμε.

Bio-Εφαρμογές Υγρού Καθαρισμού (wash & dry)

1). Επαγγελματική Απορρύπανση με Αναζωογόνηση, για το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά.

2). Έλεγχος λεκέδων και προεργασία ενός επαγγελματικού πλυσίματος.

3). Ασφαλής υγρός Bio-καθαρισμός πλυσίματος και ξεβγάλματος με εξουδετέρωση καταλοίπων και ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων’’, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και την εφαρμογή  μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό ,με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2,3,4,(98/8EC).  Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

4). Αφαίρεση του 90% του νερού, με αυτόματες επιλογές ρύθμισης, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα χαλιά.

5).Έλεγχος φωτεινότητας, φοράς πέλους και κροσσιών και διαδικασία του στεγνώματος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για καθαρά χαλιά χωρίς σημάδια, προστατευμένα από τον ήλιο, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

 Συσκευασία – Αποθήκευση

Όταν ολοκληρωθεί και διαδικασία του στεγνώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια).

Η Συσκευασία ολοκληρώνεται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα (Multi -Systems ) , όπου το χάλι σκουπίζεται , χτενίζεται, ενώ συγχρόνως  προστατεύεται  από τσαλακώματα – τσακίσματα, με την συσκευασία να ολοκληρώνεται με το Αυτοματοποιημένο καταγραφικό  σύστημα μετρήματος των διαστάσεων , για μια ασφαλή αποθήκευση.

Όλα αυτά μπορούμε και σας τα παρέχουμε,  με την ολοκληρωμένη υποστήριξη των συνεργατών μας , τόσο στο επίπεδο καθαρισμού των χαλιών , αλλά και στις διαχειριστικές Bio-εφαρμογές , περιβαλλοντολογικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος , στους εσωτερικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  2104829839, 6936654729

Σχετικά Άρθρα

Η ανατομία ενός χαλιού!!

Γνωρίζετε που καθαρίζονται και φυλάσσονται τα χαλιά σας ;

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Οι 10 +1 λόγοι μείωσης – αποφυγής αλλεργιών με την καθαριότητα.

Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.

Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!

Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Εξασφαλισμένες Υπηρεσίες Υγιεινής Χώρων Φιλοξενίας Ζώων.!!

 

LikeBox
Greenkeepings bedroom-
greenkeepings greenest service
certified-green-cleaning
GreenAndCleanHotels