Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Σαλονιών

Με γνώμονα πάντα τις αρχικές ανησυχίες μας, αφιέρωση και υποχρέωση με συνεχή υποστήριξη για να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση των καταναλωτών, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και στους επιτόπιους καθαρισμούς, υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες Bio-εφαρμογών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Bio-Καθαρισμός Σαλονιών

Βio-Upholstery Care:βιο εφαρμογές καθαρισμούΕξειδικευμένη Φροντίδα
Συντήρησης με Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, αναζωογόνηση, απορρύπανση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σκόνης, βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών
,  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Πλύσιμο Σαλονιών

Bio-Upholstery Cleaning:βιο εφαρμογές καθαρισμού Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης ξηρής μεθόδου πλυσίματος,  χωρίς κιτρινίλες, τρεξίματα, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές.

Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές σε ταπετσαρίες σαλονιών, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ, δερματίνες, κτλ.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Πληροφορίες με email στο info@greenkeepings.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Επιμορφωτικά σεμινάρια για Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών.pdf

LikeBox
Greenkeepings bedroom-
greenkeepings greenest service
certified-green-cleaning
GreenAndCleanHotels