Βio – εφαρμογές καθαρισμού επαγγελματικών χώρων

Αντιρρυπαντικά προγράμματα Bio-Καθαρισμού και Εξυγίανσης .

Το Βio-Περιβάλλον και τα “Δικαιώματα του βίου“, συνθέτουν το χώρο και τα όρια της Ανάπτυξης, είναι δε ένας από τους σημαντικότερούς παράγοντες των συλλογικών αποφάσεων, όπου όχι μόνο συμβαδίζει με την οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθάει και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων μεθόδων και συστημάτων επαγγελματικού καθαρισμού. Δημιουργούμε ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερη απόδοση, μέσα από την “Βεβαιωμένη Απόδειξη Εφαρμογής” Βio-καθαρισμών με Απορρύπανση ,Αναζωογόνηση και Εξυγίανση

  • Ξενοδοχείων (Green & Clean Hotels) ή άλλων χώρων φιλοξενίας για καθαρά δωμάτια με “φιλικό περιβάλλον”, διότι η εσωτερική ρύπανση απειλεί σοβαρά την υγεία των φιλοξενούμενων.
  • Βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών, μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων
  • Πλοίων – σκαφών αναψυχής, επαγγελματικών χώρων
  • Ζητήστε μας Δωρεάν ένα Test….Dry!!, με τεστ προσδιορισμού για  “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , σε  στρώμα, σαλόνι, χαλί ή μοκέτα, ακόμα και αν το έχετε πλύνει ή νομίζετε ότι είναι καθαρά, στο  για να μάθετε για αυτά που δεν ξέρετε επειδή δεν φαίνονται !!

«Η διάκριση ανάμεσα στα εποπτικά μέτρα ελέγχου και στη συστηματική παρέμβαση είναι ζωτική σε αυτό το πλαίσιο.»

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων , 2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

 

 “Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Πληροφορίες με email στο info@greenkeepings.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Συντονισμός δράσεων για τον ‘‘έλεγχο αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.

EcoTec Αντιρρυπαντίκες Τεχνολογίες για Εσωτερικούς .pdf

 

 

LikeBox
Greenkeepings bedroom-
greenkeepings greenest service
certified-green-cleaning
GreenAndCleanHotels